Vremea fluieratului a pagubă de pe margine a trecut! Protocolul dintre PNL Maramureş şi Coaliţia pentru Baia Mare a fost respectat!

0
12438

mircea-dolha-marinel-rob

Astăzi, 13 octombrie, în prezența președintelui PNL Maramureș, deputatul Mircea Dolha, și a numeroși participanți, s-a organizat o conferință de presă în care domnul Marinel Rob, primar interimar al municipiului Baia Mare, precum și Clara Sinn, președintele Forumului Democratic German Baia Mare, și-au semnat adeziunile de intrare în Partidul Național Liberal.

Acest gest simbolic a fost făcut tocmai pentru a dovedi că semnatarii protocolului se țin de cuvânt și că speculațiile apărute zilele acestea nu au suport în realitate.

conferinta-de-presa

Sunt semne că lupta politică se întețește, odată cu apropierea începerii propriu-zise a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 11 decembrie, dar asta nu face ca atacurile și încercările de discreditare a acestui gest politic să fie îndreptățite.

Partidul Național Liberal își va continua efortul în direcția creării unor organizații puternice în municipiul Baia Mare și în județul Maramureș, cu o bază cât mai largă și fără a face rabat de la criteriile de integritate, pentru a reuși ca în alegerile ce vor urma să obțină un scor care să fie în măsură să-i permită punerea în aplicare a programului politic, social și economic, prin participarea la guvernare.

LĂSAȚI UN MESAJ