Candidații PNL Maramureș pentru Parlamentul României au ajuns în Șomcuta Mare și Suciu de Sus

0
729

Ieri, 10 octombrie, a fost cu adevărat o zi de foc pentru candidații PNL Maramureș la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Asta deoarece au participat la două importante întâlniri zonale, cu membrii și susținătorii liberali din Șomcuta Mare și Suciu de Sus.

intalnire-somcuta2

În cadrul fiecăreia dintre cele două întâlniri, discuțiile au fost constructive și au vizat obținerea unui scor cât mai bun la alegerile parlamentare.

Echipa propusă de PNL pentru Senatul României este compusă din președintele PNL Maramureș și candidat pentru prima poziție la Senat, Mircea Dolha și Dana Onița Ivașcu, în calitate de președinte al PNL Sighetu Marmației și candidat locul doi pentru Senatul României.

intalnire-suciu

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Viorica Cherecheș, managerul celui mai performant spital din Baia Mare, Spitalul de Psihiatrie și Boli Infecțioase, de Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, și de Ionel Bogdan, vicepreședinte PNL la nivel național și președinte PNL Baia Mare.

Așa cum se poate cu ușurință observa, lista de candidați propusă de PNL Maramureș este una care îmbină experiența și profesionalismul cu elanul și dorința de reușită a oamenilor noi.

intalnire-suciu2

Liberalii maramureșeni propun pentru Parlamentul României atât femei, cât și tineri, oameni din toate mediile profesionale reprezentative pentru societate, parlamentari care, alături de premierul Dacian Cioloș vor duce România spre normalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ