Candidații PNL la Parlamentare, în mijlocul tinerilor liberali!

0
693

Candidații PNL Maramureș la alegerile parlamentare din 11 decembrie s-au întâlnit, la acest sfârșit de săptămână, cu valoroasa și determinata echipă a Tineretului Național Liberal Maramureș.

candidati-pnl-intalnire-tnl3

Reprezentanții TNL au ales să abordeze o temă extrem de importantă și reprezentativă pentru Maramureș, tradițiile și obiceiurile zonei, păstrarea și promovarea culturii maramureșene.

candidati-pnl-intalnire-tnl1

La eveniment au luat parte și Mircea Dolha, candidatul pentru Senatul României și președinte al PNL Maramureș, Dana Onița-Ivașcu, Președinte al PNL Sighetu Marmației și candidat locul doi pentru Senatul României, dar și candidații PNL pentru Camera Deputaților la alegerile din 11 decembrie 2016, fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu și președintele PNL Baia Mare, Ionel Bogdan.

candidati-pnl-intalnire-tnl2

Despre cultură, tradiții și obiceiuri reprezentative le-a vorbit tuturor expertul în domeniu, Nelu Știrb, invitat la dezbare de tinerii liberali.

Și candidații pentru Parlamentul României au participat la această discuție importantă din calitatea de invitați, discuții care au continuat cu o tematică interactivă și interesantă.

Reprezentanții TNL au avut o abordare foarte concisă pe ceea ce putem face viitorii parlamentari pentru a păstra obiceiurile, tradițiile și cultura fiecărei zone reprezentative a țării, însă cu aplicabilitate, de această dată, la nivelul Maramureșului.

Astfel, tinerii liberali și-au arătat susținerea și implicarea în această campanie electorală!

LĂSAȚI UN MESAJ