Candidații PNL, întâlnire marcantă cu susținătorii din Maramureșul Istoric!

0
1220

Ieri, 8 noiembrie, la Căminul Cultural din Petrova, a avut loc o importantă întâlnire zonală a candidaților PNL Maramureș la alegerile parlamentare din 11 decembrie cu membrii și susținătorii liberali din Maramureșul Istoric.

dsc00677

Printre participanții de seamă la evenimentul de ieri s-au numărat Mircea Dolha, Președintele PNL Maramureș și primul pe lista de la Senat, Ionel Bogdan, tânărul Președinte PNL Baia Mare și ocupantul celei de-a treia poziții pe lista PNL pentru Camera Deputaților, precum și avocatul Dana Onița-Ivașcu, Președintele PNL Sighet și candidatul PNL pe locul 2 la Senat.

dsc00636

A fost o întâlnire în cadrul căreia candidații PNL Maramureș la alegerile parlamentare s-au prezentat și au vorbit despre planurile pe care le au în calitate de viitori parlamentari.

dsc00646 dsc00644

Cei prezenți la eveniment au avut ocazia de a descoperi astfel că lista PNL Maramureș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie este una formată din oameni cu o vastă experiență, fiecare în domeniul său de activitate, dar mai ales cu aplecare și deschidere către problemele cetățenilor pe care cu mândrie speră că îi vor reprezenta, începând din 12 decembrie, în Parlamentul României.

dsc00646 dsc00644

LĂSAȚI UN MESAJ