BREAKING NEWS! Lovitură totală pentru PMP-ul lui Băsescu! Întreaga organizație UNPR Baia Mare a trecut în bloc la PNL!

0
4985

pnl-maramures-unpr

UPDATE 1

„Astăzi, întreaga organizație UNPR Baia Mare a trecut la PNL”, a declarat Ligia Micle, președintele UNPR.

„Am decis să venim pentru a contribui la un proiect mare, proiectul PNL, pentru că îl cunoaștem și respectăm pe președintele PNL Maramureș, domnul deputat Mircea Dolha. După fuziune, lucrurile la PMP nu merg deloc bine și e clar că locul nostru nu este acolo. Suntem o echipă mare și unită pe care am construit-o cu greu și care este păcat sa se piardă.

Domnule Președinte Dolha, nu venim să vă cerem decât respect și să ne lăsați să muncim alături de dumneavoastră pentru a fi câștigători la alegerile parlamentare din 11 decembrie”, a mai adăugat Ligia Micle.

UPDATE 2

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc în sala de ședințe din clădirea M1 din Centrul Vechi, președintele PNL Maramureș, Mircea Dolha, a anunțat trecerea UNPR Baia Mare la PNL. Primele 40 de adeziuni au fost deja depuse.

„Cel mai important este să facem pact cu băimarenii și maramureșenii pentru că ei sunt cei care ne-au ales. Eu sunt omul care, de când activez în politică, din 2004 mai exact, sunt doar ales și nu numit. Nu mi-am dorit niciodată să fiu numit, ci doar ales de către băimăreni și maramureșeni. Vreau să mă uit în ochii oamenilor și să îi asigur că ceea ce facem și astăzi, și maine, și săptămâna viitoare, și din decembrie încolo, este pentru a avea un oraș frumos și prosper”, a declarat Mircea Dolha la conferința de astăzi.

„O parte importantă dintre membrii marcanți ai UNPR județ, iar aici mă refer la Sighetu Marmației, la Târgu Lăpuș, Borșa, m-au anunțat încă de acum două săptămâni că doresc să se alăture proiectului PNL. Sunt onorat de acest lucru pentru că în UNPR sunt oameni de bună calitate. Inclusiv aleșii locali sunt dispuși să meargă până într-acolo încât să-și piardă mandatul pentru a ni se alătura, însă din respect pentru cetățeni, am decis să nu facem acum acest gest”, a mai adăugat Președintele PNL Maramureș.

Tot în cadrul conferinței de presă de astăzi, Mircea Dolha a lansat și o invitație conducerii centrale a UNPR: „Eu sper că Baia Mare și Maramureșul vor fi un exemplu de bună practică și pentru Vali Steriu, care este un om de bună condiție, și pentru conducerea centrală a UNPR. Îi chem să se alăture la rândul lor proiectului PNL, pentru că ne dorim oameni de bună credință în rândul nostru!”

fullsizerender

La începutul conferinței, primarul interimar Marinel Rob și Clara Sinn (FDGR), și-au semnat adeziunile la PNL, așa cum este stipulat în protocolului semnat săptămâna trecută de PNL Maramureș și Coaliția pentru Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ