Băimăreanca Paula Seling, noua vedetă TVR!

0
1487

Băimăreanca Paula Seling va fi parte din echipa unei noi emisiuni la TVR, împreună cu Ovi, cel alături de care a reprezentat, până acum, de două ori România la concursul internațional Eurovision.

Este vorba despre o emisiune nou-nouță ce își dorește să prezinte lumii muzica adevărată și artiștii realemente talentați, nicidecum playback-ul și promovarea prin vulgaritate, lucruri din păcate atât de des întâlnite în showbizul actual.

paula_ovi

Noua emisiune de la TVR, care îi va avea în centru pe băimăreanca Paula Seling și Ovi Jacobsen, se numește „Duelul pianelor” și va consta într-o competiție muzicală de bun gust care cu siguranță îi va ține pe telespectatori in fața micilor ecrane.

Show-ul va fi perfect completat de energia emanată de celebrul Adrian Enache, cel care va și modera emisiunea de televiziune.

“’Duelul pianelor’ este o emisiune creată din dorința de a promova muzica live cântată într-un cadru de divertisment, distracție și voie buna, și desigur, o competiție. Ideea acestui proiect aparține colegului meu Ovi și a fost dezvoltată de o echipă minunată din TVR”, declară Paula Seling.

Emisiunea “Duelul Pianelor” poate fi urmarită în fiecare duminică, începând cu ora 16:00 pe postul de televiziune TVR 2.

LĂSAȚI UN MESAJ