AU MAI ÎNCERCAT O DATĂ! PSD Maramureş, listele pentru parlamentare!

0
758

psd-maramures-alegeri

Pentru că toamna aceasta se numără nu doar bobocii, ci și voturile, sâmbătă a fost fierbere mare pe această temă în PSD Maramureș. După ce, acum o săptămână, nu au reușit să finalizeze listele pentru parlamentare, așa cum promiseseră, pentru că ieșise scandal pentru locurile 2 și 3, PSD-iștii au mai făcut acum o încercare.

Bine, locul 1 a fost alocat de către Marele Șef, „de la Bucuresti”, Dragnea, pentru Pop Liviu Marian (maramureșenii îi zic PLM, de ce oare?), pe lista la Senat, și pentru deputatul Şimon Gheorghe (ştie cineva că ăsta a fost parlamentar în ultimii 4 ani?), pe lista de la Camera Deputaților.

Scandalul a început pentru locul doi, unde „bătălia” s-a dat între Ana Moldovan (întâmplator inspector general la învățământ!?) și Sorin Vlaşin (președinte PSD Sighet), iar câștigătoare a ieșit Ana Moldovan, în urma numărării voturilor. Perdantul a făcut scandal, deoarece Dragnea și președintele PSD Maramureș i-au promis locul 2 lui Vlaşin, încă din campania pentru locale, în eventualitatea că ar câștiga primăria Sighet. Și ce-i drept, au câștigat.

Pentru locul trei s-au bătut trei actuali parlamentari: deputatul Tătaru Florin, deputatul Matei Călin și senatorul Sorin Bota. A câștigat Matei Călin, care i-a umilit la vot pe ceilalți doi.

Noi zicem că a pierdut PSD… Suntem curioși dacă această listă va rămâne așa, ori Centrul va interveni (nu ar fi prima dată) să o modifice.

Noi, oricum, în perioda următoare, vom analiza fiecare pretendent la fotoliul de parlamentar pentru ca dumneavoastră să-i vedeţi aşa cum sunt: cu bune (prea puţine) şi cu rele (multe din păcate).

Săptămâna viitoare, marţi, se anunţă bătălie mare şi la PNL pentru locurile pe liste, unde sursele noastre ne spun că vor fi surprize de proporţii.

Vă vom ţine la curent!

LĂSAȚI UN MESAJ