Aşa îţi lărgeşti foarte uşor pantofii preferaţi! Trucuri UTILE care te vor salva de neplăceri!

0
6420
young woman massaging his feet

Este probabil scris în legile lui Murphy ca cea mai buna pereche de pantofi a ta să te şi strânga. Câteva kilograme în plus sau neatenţia la detalii atunci când i-ai cumpărat sunt de ajuns ca pantofii preferaţi să zacă acum în debara. Nu dispera însă, încălţările pot ieşi din nou în lumina reflectoarelor, dacă aplici câteva metode de lărgire a pantofilor, simple şi la îndemâna oricui. Le detaliem în articolul ce urmează.

Prima metodă este purtarea unor şosete ude, umezite cu apă caldă şi apoi puse în picioare. Încălţaţi pantofii cu pricina şi apoi daţi o tură prin curte sau casă şi veţi vedea că aceştia vor ceda. Bineînţeles, trebuie să repetaţi procesul de câteva ori înainte ca pantofii să ia forma finală obedientă.

Şi pentru că am vorbit de şosete, să le lăsăm un pic în picioare pentru a le folosi la a doua metodă de lărgire a pantofilor care are la bază procesul natural de dilataţie. Puneţi-vă nişte şosete groase în picioare, încălţaţi pantofii-problemă şi luaţi uscătorul de păr pe care să îl setaţi la temperatură medie. Plimbaţi uscătorul pe întreaga suprafaţă a pantofilor preţ de câteva minute, timp în care mişcaţi neîncetat din degete pentru a-i lărgi. Efectul este garantat dacă încercaţi acestă metodă de câteva ori.

Bazându-ne pe acelaşi principiu al fizicii, pune o oală cu apă la fiert. Când încep să apară aburii, ţine pantofii cu interiorul în jos deasupra oalei. Vaporii fierbinţi determină pielea să se lase şi să devină mai flexibilă. După 2 minute, poţi introduce în pantofi hârtie sau ghemotoace din şosete, pentru ca pielea să se lase mai mult şi să-şi menţină forma.

Oricât ar părea de incredibil, una dintre metodele eficiente este introducerea pantofilor încăpăţânaţi în congelator. Nu oricum însă, ci cu câteva pungi de apă în interiorul lor, din care aţi scos aerul şi introduse în partea unde simţiţi că vă bate. Prin îngheţare apa îşi măreşte volumul şi astfel lărgeşte şi pielea naturală.

Sursa:casepractice.ro

LĂSAȚI UN MESAJ