Alina Gorghiu, mesaj pentru liberali: Să strângem rândurile, NU avem dreptul să-i lăsăm pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea să revină la conducerea României

0
275

Liderul PNL Alina Gorghiu le transmite un mesaj pe Facebook simpatizanţilor şi membrilor formaţiunii, susţinând că PNL a demonstrat că este ”un partid de caracter şi cu respect faţă de integritate”, el îndemnându-i pe liberali să lupte aşa cum a mai făcut-o până acum, să strângă rândurile aşa cum s-a întâmplat şi în noiembrie 2014 şi să câştige împreună aceste alegeri.

”Toţi cei care au condus România în ultimii ani sunt împreună acum, în acelaşi cartel, pentru a pune mâna din nou pe statul român. Toţi au aceleaşi obsesii şi aceiaşi adversari: românii care ies în stradă, americanii şi UE, justiţia care nu mai răspunde la comenzi, Premierul şi guvernanţii care nu le mai hrănesc mafiile, Preşedintele care îşi vede de treabă. Nu avem dreptul să-i lăsăm pe Liviu Dragnea, Victor Ponta, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea să revină la conducerea României. Sunt ei, pe de-o parte, PSD, ALDE, PMP, cu stridenţele naţionaliste, religioase şi înapoierea social-economică şi, pe de altă parte, noi, cei din PNL, Preşedintele României, Prim-ministrul şi toţi cei care vor binele României”, scrie Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

”Mesajul meu pentru toţi simpatizanţii şi membrii PNL, mai ales acum, când trecem printr-un moment foarte dificil, este să luptăm aşa cum am mai făcut-o până acum, să strângem rândurile aşa cum s-a întâmplat şi în noiembrie 2014 şi să câştigăm împreună aceste alegeri”, continuă Alina Gorghiu.

Ea susţine că Partidul Naţional Liberal are puterea de a recupera diferenţa de la alegerile locale faţă de PSD, pentru că face ceea ce trebuie în politică.

”Uneori, evenimentele mai puţin feiricite arată caracterul unui partid şi al oamenilor săi. Am demonstrat că suntem un partid de caracter şi cu respect faţă de integritate. Ne-am asumat deschis reforma politică şi sunt mândră să am colegi precum cei din PNL, care, pentru mine, sunt toţi liberali, indiferent de vechimea lor. Doar împreună şi uniţi vom reuşi să rămânem de partea bună a clasei politice. Doar împreună şi uniţi vom putea merge, în continuare, pe drumul reformelor. Doar împreună şi uniţi vom câştiga alegerile din decembrie”, încheie Gorghiu.

Vasile Blaga a anunţat, miercuri, că în urma acuzaţiilor care i s-au adus miercuri de către DNA îşi depune demisia din funcţia de copreşedinte al PNL şi şef al campaniei partidului la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

”În urma acuzaţiilor care mi s-au adus astăzi, îmi voi dovedi nevinovăţia în faţa instituţiilor abilitate. Eu însumi sunt garantul respectării Statutului PNL şi a tuturor deciziilor partidului. Nu pot să cer colegilor mei să respecte criteriile de integritate, iar eu să nu o fac”, spune Vasile Blaga.

El precizează că, având în vedere aceste aspecte, va acţiona în consecinţă.

”Îmi depun demisia din funcţia de copreşedinte al Partidului Naţional Liberal şi din cea de şef de campanie pentru alegerile parlamentare din acest an”, transmite Vasile Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ