Alina Gorghiu anunță ținta PNL Maramureș la parlamentare: 30% și cel puțin 4 parlamentari

0
336

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, la Baia Mare, că mizează pe un procent de 30% la alegerile parlamentare din decembrie și cel puțin patru parlamentari de Maramureș.

„La Maramureș nu accept un scor sub 30% și nu cred că se va pune problema să nu avem patru parlamentari de Maramureș. E un motiv pentru care o să-i încurajez pe toți să se implice și o să le solicit tuturor să aleagă o echipă competentă, o echipă care să reprezinte Maramureșul în Parlament cum se cuvine. (…) Sunt peste 20 de persoane înscrise în această competiție și sunt absolut convinsă că vor avea criterii de evaluare a acestei competiții, de evaluare a candidaturii, iar în urma evaluării să iasă cea mai bună echipă care să maximizeze scorul, care, repet din punctul de vedere al conducerii centrale, în mod obligatoriu trebuie să înceapă cu cifra 3”, a spus Alina Gorghiu.

Copreședintele PNL a avut un mesaj de încurajare pentru echipa implicată în candidatura municipiului Baia Mare la titlul de Capitală Europenă Culturală în anul 2021.

„Vreau să le transmit sincere felicitări celor din mediul cultural al municipiul Baia Mare și din județ care au lucrat ca Baia Mare să fie Capitală Europeană a Culturii în 2021 și îi rog să nu se lase descurajați de faptul că au pierdut această competiție, ci să continue. Efortul lor nu a trecut neobservat și sunt absolut convinsă că în urma acestui proiect a rămas o echipă sudată, o echipă care v-a arăta în viitorul apropiat, care v-a reuși să facă foarte multe lucruri pentru județul Maramureș și pentru regiune”, a precizat Gorghiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ