Alina Gorghiu a dansat vals la Balul Liberal de la Baia Mare

1
253

Sâmbătă, 24 septembrie 2016, în organizarea filialei Maramureş a Partidului Naţional Liberal, la Restaurantul Hotelului „Mara” din Baia Marer s-a desfăşurat „Balul Liberal”, o manifetare inedită şi unică pe plan local, care se află deja la a doua ediţie. Prima ediţie a avut loc în urmă cu doi ani şi a fost prilejuită de susţinerea în alegerile prezidenţiale a candidatului de atunci, Klaus Johannis. Acum, Balul a fost organizat în onoarea vizitei desfăşurate în Maramureş de preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

PREMII

De remarcat, că în sala Restaurantului „Mara”, transformată cu această ocazie în mare „Sală de Bal”,  nu au fost prezenţi doar membri şi simpatizanţi liberali ci şi numeroşi invitaţi din afara partidului, inclusiv elevi si profesori eminenţi din Maramureş care au fost premiaţi de Alina Gorghiu pentru rezultatele obţinute în activitate, plus ansambluri de dans popular şi interpreţi de muzică uşoară şi populară. Invitaţii s-au bucurat de un meniu ales cu grijă şi de o atmosferă specială întreţinută de artiştii care au desfăşurat recitaluri apreciate în mod deosebit de public.

Alina Gorghiu nu s-a sfiit să danseze un vals alături de unul din dansatorii profesionişti care a invita-o pe „scenă” şi s-a fotografiat în parte cu fiecare participant care a dorit acest lucru (inclusiv cu semnatarul acestor rânduri!).

Membri PNL prezenţi la manifestare, au respectat întru totul rugămintea (transformată aproape în „condiţie”) adresată de deputatul Mircea Dolha (principalul organizator al evenimentului)  ca bărbaţii sa vină la Bal îmbrăcaţi in costum negru şi papion, iar femeile în rochii de seară, fapt care a dat întregii întrunirii o notă distinctă de eleganţă şi rafinament!

Gazda evenimentului, deputatul liberal Mircea Dolha, a oferit cu această ocazie şi o Diplomă de Excelenţă pentru întreaga activitate doamnei Viorica Cherecheş, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Baia Mare.

Cornel SABOU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ