Adrian Sînă, de la sex simbol la tăticul model din showbiz!

0
294

Adrian Sina, veritabil maramuresean, este nu doar un artist ce se bucura de succes pe plan intern si international, ci si un familist convins. Are o sotie superba si copii minunati despre care spune mereu ca sunt cele mai frumoase daruri pe care viata i le-ar fi putut oferi.

Adrian Sina s-a nascut pe data de 18 aprilie 1977 la Baia Mare. Si-a descoperit inca de mic pasiunea pentru muzica, dar succesul l-a cunoscut abia prin anii 2000, atunci cand trupa Akcent, din care facea parte, a devenit rapid una dintre cele mai indragite trupe de baieti din Romania.

O Romanie intreaga fredona alaturi de ei refrenul “Si ti-am promis c-o sa te iau, o sa te iau cu mine/Dac-ar fi sa plec/Acum te las, te parasesc, te-as lua cu mine/Dar n-am bani de bilet”!

Unde mai pui ca toate domnisoarele suspinau prelung la vederea celor 4 crai rupti parca din basme. Adrian Sina, Mihai Gruia, Sorin Brotnei si Marius Nedelcu au revolutionat atunci industria muzicala folosindu-se de ingrediente care nu aveau cum sa dea gres: o imagine demna de o trupa internationala, melodii usor de retinut si o coregrafie ce iti ramanea intiparita in minte.

Anii au trecut insa, iar Adrian Sina nu mai face acum furori alaturi de colegii lui din Akcent, ci singur! Se bucura inca de un mare succes, atat la noi in tara, cat si la nivel international, iar hiturile si concertele curg pe banda rulanta. Este acum nu doar un artist bine cotat, ci si un producator muzical respectat, sub „bagheta” lui nascandu-se si alti artisti de top, precum Lidia Buble sau baietii de la MAXIM.

Mai presus de toate, insa, Adi Sina este un familist desavarsit. Se iubeste deja de ani buni cu frumoasa Anca Serea, cea care de altfel i-a si devenit sotie la finele anului trecut. Cei doi cresc impreuna 5 copii minunati. Trei ai lor (Noah, Ava si Moise) si doi din casnicia anterioara a vedetei tv (David si Sarah). Spun insa ca nu isi doresc sa se opreasca aici, ci viseaza la o familie si mai numeroasa…

LĂSAȚI UN MESAJ